Best i klassen.

 

Vi driver ikke med rocket science. Likevel er vi ikke redd for å gå nye veier og bestrebe oss på å være de aller beste på vårt fagfelt.

Godt tradisjonelt håndverk kombinert med moderne teknologi ligger til grunn for at vi skal kunne gjøre den aller beste jobben for både privatkunder og entreprenører. Hos oss får du den kvalitet, trygghet og service du fortjener. Velkommen til Ytterdahl AS!

 

sink

Sink med sitt jordnære uttrykk sammen med flott håndverk gir et eksklusivt preg på ditt bygg eller din bolig.

Blikk

Vi hjelper deg ut med lekkasjen rundt pipa, takrennene som må byttes, vannbordene som ønskes vedlikeholdsfrie.

Kobber

Dette edle metallet gir sin eier en reise gjennom ulike uttrykk og farger. Byggets detaljer blir sjeldent vakrere.

Fasade

Vi har lang erfaring og et bredt utvalg av ulike fasadeløsninger for både private boliger og næringsbygg.

terrasse

De skjulte løsningene setter høye krav til riktig utførelse. Det du ikke ser skal du være trygg på.

Tak

Om du skal legge nytt tak eller har behov for utbedringer, kan vi hjelpe deg med å finne riktig løsning til riktig pris.

Membraner

De skjulte løsningene setter høye krav til riktig utførelse. Det du ikke ser skal du være trygg på.

klima og Ventilasjon

Et godt innemiljø er viktig for våre prestasjoner og vår trivsel. Klima former vår hverdag i hjemmet, på jobb og i klasserommet.

Sopp og råteskade

En uønsket inntrenger er dukket opp. Vi kan hjelpe deg med rådføring, utbedring og bekjempelse.

 

Rådgivning og design

Vi hjelper deg med å forstå byggets utfordringer og muligheter     

 
 

Sink harmonerer fint med alle andre former for byggematerialer og er derfor også særdeles velegnet til renoveringsprojekter og nybygg. Sink er et naturmateriale som gjennom naturlig patinering blir enda finere med årene. Kombinert med særdeles lang holdbarhet og en høy gjenvinnings grad, taler sinkens miljømessige fordeler for seg selv.


Sink gir stor frihet med hensyn til utviklingen av ny, trendskapende arkitektur med et eksklusivt estetisk uttrykk. Med utgangspunkt i form og funksjon kan man skape overraskende kontraster og skulpturelt design, som komplementerer de rolige, reflekterende flater, hvor uttrykket hele tiden forandres og avspeiler himmelens skiftende lys- og fargespil. Sink kommer i ulike utførelser, og de mest vanlige er forpatinert sink eller natur/blank sink

 
 

Håndverket som krever et øye for detaljer og en byggteknisk forståelse for å kunne gjennomføre eget arbeid på en riktig måte. Blikkenslageren leverer ikke pyntebeslag, men løsninger som sikrer dine verdier mot klimapåvirkninger. Ytterdahl AS er bygget opp rundt blikkenslager-faget og vi har således oppbygget erfaring gjennom to generasjoner.

 
 

Metallet kobber har en varm, rødlig tone.
Kobber er et vakkert, holdbart og tidløst materiale. Kombinert med materialer som tre, stein og glass gir det ethvert bygg en unik status. Kobberplater er spesielt egnet for tak og fasader med flere spennende overflatefinisher. Til dekorative formål til interiør er kobber også et vakkert materiale som gir et unikt uttrykk.

 
 

Tradisjonelt eller moderne, kanskje en kombinasjon av begge?
Riktig materialvalg, farge og form er viktige elementer som skal på plass når man bestemmer byggets uttrykk eller ditt hjems karakter. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktige løsninger

 

Vi tekker terrasser og balkonger med produkter av høy kvalitet og med lang levetid som hindrer problemer med fukt, mugg, råte og korrosjon. Terrasser, balkonger med støpt/fliselagt eller tremme gulv. Våre løsninger for terrasse tekking er av høy kvalitet og med lang levetid. Nyt regnfulle dager uten bekymring for lekkasje.

 

Taket er byggets femte fasade, men ofte også den glemte. Årlig legger våre dyktige håndverkere tusenvis av kvadratmeter tak. Hus, hytter så vel som industri- og næringsbygg. Nytt eller rehabilitering, skråtak eller flate tak.

 
 

Vi leverer VÅTROMSMEMBRAN som kan benyttes både på gulv og på vegg i våtrommet. Membranen legges på toppen over varmekablene eller under påstøp. Membranen sveises med varmluft og sikrer et vanntett resultat. Membranen har en tykkelse på 1,5mm
 
RADON er en usynlig og luktfri gass som ikke oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass er farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av. Våre løsninger forhindrer gassen i å sive inn i bygningen. Membranen sveises med varmluft og hindrer gassinntrenging i bygget eller boligen.
 
NEDSTØPTE / SKJULTE membraner på parkeringsdekker og lignende? Vi har løsningen

 
 

Et velkjent problem for mange huseiere som kan være enkelt å få knekken på med de riktige midlene. Ta kontakt med oss - det finnes en løsning! Vi kan være behjelpelige med både råte-, sopp- og insektskader, fuktskader og soppanalyser. Vi har kompetansen og gode samarbeidspartnere.

 
 

Energibesparelser, komfort og kvalitet på inneklima er vår hverdag.
Med egne ingeniører, teknikere og montører hjelper vi deg gjennom prosjektet fra planlegging og design til overlevering og idriftsetting av installasjonene. Vårt serviceteam bistår med drift og vedlikehold av systemene fremover for å sikre best mulig utnyttelse av anleggene. Vi leverer ventilasjon og klima installasjoner til yrkesbygg, offentlige bygg, boliger, industri/prosess og HVAC systemer.

 
 

Lang erfaring innen tverrfaglige byggfag gjør oss til en god partner i planleggingsprosessen. Vi er vandt til å jobbe sammen med arkitekter, utbyggere, byggentreprenører, tømrere og privatpersoner. Resultatorientert planlegging og kosteffektivt prosesser er vårt utgangspunkt når vi går inn i en rådgivningsprosess. Dette gir et optimalt resultat som begge parter kan være stolt av.